tisdag 29 september 2009

Tjejhelg i Ume

Så fick vi äntligen tummen ur och bokade en weekend till Umeå (efter 4 år..) Jag, Ida, Lisa och Lollo flög upp i fredags för att hälsa på Anna som pluggar till läkare och bor där. För mig var det en helt perfekt helg då vi precis haft tenta och inte hunnit dra igång med nästa kurs. Med andra ord helt LEDIG.

Och vilken lyxhelg vi fick! Vi blev hämtade på flygplatsen och hemskjutsade till färdig lunch, fyllt kyl- och barskåp. Eftermiddagen ägnades åt bullbak och filmmys innan Lisa kom.









På kvällen åt vi lax, drack vin och snackade skit. Måste bara passa på att publicera kvällens kommentar (utan att nämna några inblandade personer).

"Nä, man kan ju inte dejta en kille som bara har kaviar i kylen"


Lördag
Självklart måste en tjejhelg innehålla shopping! Efter en heldag på stan ger jag Umeå klart godkänt som shoppingstad. Jag kom hem med ett par högklackade (!), ett skärp och ett par örhängen.









Efter fika och lite powernappande var vi redo för kvällen. Anna var inte bara en bra värd utan även en strålande bartender:) Kvällen avslutades på Rex, ett av Umeås uteställen.











Söndag
Efter lite sovmorgon tog vi en härlig långpromenad runt Nydalasjön. Promenaden avslutades med billigt fika på Skogis.

Efter en sen lunch hemma hos Anna hade vi lite tid över innan det var dags att bege sig hemåt. Lisa har länge pratat om att köpa en dator, men inte riktigt vetat vad hon vill ha. Vi slog därför ihop våra datakunskaper och åkte fem tjejer för att köpa en dator. Å inte behövdes det nån kille för det:)

Tack tjejer för en underbar helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar